De Vereniging Krimpener Kunstwaard organiseert de vierde editie van Kunststroming. Een succesvolle tweejaarlijkse kunstroute door de Krimpenerwaard. Op 8/9 en 15/16 september 2018 kun je werk van kunstenaars zien in unieke, oude en historische locaties!

De kunstroute, die plaats vindt in Schoonhoven, langs beide zijden van de rivier de Vlist en in Haastrecht, wil beeldende kunst tonen in een breed scala van disciplines zoals foto, film, beeldhouwwerk, schilderijen en installaties. De kunstwerken worden geëxposeerd in boerderijen, kerken, molens, monumentale huizen en tuinen van particulieren en andere historische gebouwen. De kunstroute trekt bezoekers uit de regio, maar vooral van buiten de regio.

Het thema voor Kunststroming 2018 is NATURA. Een kunstroute met beeldende kunst in de natuur, over de natuur, met natuurlijke materialen, spelend, variërend, reagerend op de natuur. De Krimpenerwaard met zijn bijzondere polderlandschap biedt daarvoor een uniek podium.

De vereniging heeft aan de Schoonhoven App gevraagd om de route met de kunstenaars op de App weer te geven. Uiteraard hebben wij hierop positief gereageerd en de route op de App geïnstalleerd. Info over de locaties, kunstenaars en adressen vind u in de App bij Deelnemers>Kunst>Kunststroming 2018. Of via de paarse pinnetjes op de Kaart.
En mocht de App nog ontbreken op uw telefoon is dit een goede gelegenheid om hem te downloaden.