vindbaarheid | zichtbaarheid | promotie 24/7

Wat kan ik met deze App?
De app is onderverdeeld in Nieuws, Informatie, Winkels, Kaart/locatie info en de mogelijkheid om over te schakelen in het Engels (handig voor buitenlandse toeristen). Onder winkels vind u de onderverdeling in categorieën naar soort winkel. Een ondernemer mag zich in maximaal 2 categorieën laten zien. Vermelding van adresgegevens, openingstijden, foto’s, speciale acties, workshops e.d. Er is een mogelijkheid mee te doen aan een stadsroute, zilverroute, trouwringroute. Ook kunnen vergelijkbare winkels een route samenstellen. Mogelijkheden genoeg om u als ondernemer/winkelier te promoten.

Wat zijn de voordelen voor u als ondernemer?
Vergroten van uw vindbaarheid, zichtbaarheid en 24/7 promotie. Mede hierdoor is de advertentiewaarde meer dan 4000 euro. Samen staan we sterker en de nieuwe generatie wordt aangesproken. Altijd op de hoogte van evenementen en het laatste nieuws. Dit is nog maar het begin, maar het is de bedoeling de SchoonhovenApp uiteindelijk gemeente breed te maken.

Promotie
De Schoonhoven App zal uitgebreid gepromoot worden in Schoonhoven. Bij de verschillende routes naar Schoonhoven zal de App kenbaar worden gemaakt en op de parkeerplaatsen zal via een QR-code de App te downloaden zijn. Op de verschillende folders die te verkrijgen zijn in Schoonhoven kan de App ook via de QR-code gedownload worden. Uiteraard zal hier op de website en op Facebook (www.facebook.com/schoonhovenapp) de nodige informatie over de App worden gedeeld.